Καλώς ορίσατε στο Bioisland

Το θέλαμε πολύ… μας το ζητήσατε κι εσείς… και τα καταφέραμε!!!

Πλέον είμαστε κοντά σας και ιντερνετικά! Καλωσήρθατε λοιπόν στο blog του bioisland.

Εδώ θα συζητάμε περί υγιεινής διατροφής, για τις δίαιτες Ντουκάν (Dukan), (3 Φάσεων) και Keto (Κετογονική), για διάφορα προϊόντα που θα βρείτε στο eshop μας αλλά και για τις νέες τάσεις στη διατροφή. Ακόμη θα σας προτείνουμε και ποικιλία εναλλακτικών συνταγών που θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε το καθημερινό σας μενού τρώγοντας υγιεινά!

Καθότι βέβαια η έδρα μας  βρίσκετε στο πανέμορφο νησί της Λέσβου, και «αν δε παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει», λέει ο λαός, θα μας επιτρέψετε να σας ταξιδέψουμε έστω και νοητά, στο υπέροχο αυτό μέρος  με τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα και τις μερακλίδικες συνταγές  του.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην παρέα μας και υποσχόμαστε να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας σερφάροντας στο blog  μας, διαβάζοντας ενδιαφέροντα άρθρα και εμπλουτίζοντας  τους  γαστρονομικούς σας ορίζοντες.

Θα χαιρόμασταν βέβαια πολύ αν συμμετείχατε και εσείς στην όλη αυτή προσπάθεια, λέγοντας μας την γνώμη σας, στέλνοντας μας υγιεινές συνταγές σας ή ως επαγγελματίες του χώρου παραθέτοντας μας τα άρθρα σας προς δημοσίευση. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Αφήστε μια απάντηση