Τρόποι Αποστολής

Τρόπος και Κόστος Αποστολής

Αποστολή εντός Ελλάδας

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier και κοστίζει 2,30€ για τα 2 πρώτα κιλά και 0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό. Αφού η παραγγελία σας παραδοθεί στα ΕΛΤΑ Courier, θα σας ενημερώσουμε για τον κωδικό αποστολής και μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάστασή της στο Αναζήτηση Αποστολής ή τηλεφωνικά στο 11120.

Ο χρόνος παράδοσης στο χώρο σας είναι από 1 εως 3 εργάσιμες ημέρες. Για απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει ως 5 εργάσιμες ημέρες.

Λόγω των έκτακτων μέτρων για τον COVID-19 ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση του δέματος από την εταιρία courier.

Υποστηρίζουμε και αποστολή με αντικαταβολή και πληρωμή στο διανομέα κατά την παράδοση του δέματος, με επιβάρυνση 1,10 €, εκτός αν η αξία της παραγγελίας είναι από 40€ και πάνω οπότε η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Αναλυτικά, για παραγγελίες (αξία προϊόντων):

  • 👉 άνω των 39,99€ δωρεάν τα έξοδα αντικαταβολής.
  • 👉 άνω των 79,99€ δωρεάν τα έξοδα αντικαταβολής και δώρο τα μεταφορικά έξοδα των 2 πρώτων κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 2 κιλών υπάρχει χρέωση 0,90€ ανά κιλό.
  • 👉 άνω των 119,99€ δωρεάν τα έξοδα αντικαταβολής και δώρο τα μεταφορικά έξοδα των 4 πρώτων κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 4 κιλών υπάρχει χρέωση 0,90€ ανά κιλό.
  • 👉 κάτω των 40€ τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για τις παραγγελίες αυτές τα έξοδα αποστολής είναι 2,30€ για τα 2 πρώτα κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 0,90€ ανά κιλό.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών (εφόσον δεν είναι δωρεάν) πριν την χρέωσή σας, στο καλάθι σας και στο ταμείο (checkout) της παραγγελίας σας. Για αποστολή δεμάτων μεγάλου βάρους καθώς και σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει κάποιον άλλο τρόπο αποστολής προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη.

Αποστολή στην Κύπρο

Η αποστολή των προϊόντων στην Κύπρο γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier με την υπηρεσία Fast Parcel Cyprus, αεροπορικώς, και με χρόνο παράδοσης 2 - 4 εργάσιμες ημέρες, κι αναλόγως την ώρα που πραγματοποιείται η παραγγελία. Για απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να φτάσει εως 5 εργάσιμες ημέρες.

👉 Για παραγγελίες άνω των 39,99€ τα έξοδα αποστολής είναι 17,50€ για τα 3 πρώτα κιλά και 2,50€ για κάθε επιπλέον κιλό.

👉 Για παραγγελίες κάτω των 40€ τα έξοδα αποστολής είναι 17,50€ για τα 2 πρώτα κιλά και 2,50€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Αφού η παραγγελία σας παραδοθεί στα ΕΛΤΑ Courier, θα σας ενημερώσουμε για τον κωδικό αποστολής και μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάστασή της στο Αναζήτηση Αποστολής

Η Επιχείρησή μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή σε τυχαία γεγονότα ή σε γεγονότα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Επίσης λάβετε υπόψη ότι στόχος μας είναι η αποστολή όλων των παραγγελιών το συντομότερο δυνατόν. Οι χρόνοι παράδοσης είναι εκτιμώμενοι και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ενδεικτικά εκκινώντας από την ημερομηνία αποστολής. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν και να ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειες της καθυστέρησης. Ελάχιστη παραγγελία 10€.