Τρόποι Αποστολής

Τρόπος και Κόστος Αποστολής

Αποστολή εντός Ελλάδας

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier και κοστίζει 2,30€ για τα 2 πρώτα κιλά και 0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό. Αφού η παραγγελία σας παραδοθεί στα ΕΛΤΑ Courier, θα σας ενημερώσουμε για τον κωδικό αποστολής και μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάστασή της στο Αναζήτηση Αποστολής ή τηλεφωνικά στο 11120.

Ο χρόνος παράδοσης στο χώρο σας είναι από 1 εως 4 εργάσιμες ημέρες. Για απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει ως 5 εργάσιμες ημέρες. Υποστηρίζουμε και αποστολή με αντικαταβολή και πληρωμή στο διανομέα κατά την παράδοση του δέματος, με επιβάρυνση 1,20 €, εκτός αν η αξία της παραγγελίας είναι από 40€ και πάνω οπότε η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Αναλυτικά, για παραγγελίες (αξία προϊόντων):

  • 👉 άνω των 39,99€ δωρεάν τα έξοδα αντικαταβολής.
  • 👉 άνω των 79,99€ δωρεάν τα έξοδα αντικαταβολής και δώρο τα μεταφορικά έξοδα των 2 πρώτων κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 2 κιλών υπάρχει χρέωση 0,90€ ανά κιλό.
  • 👉 άνω των 119,99€ δωρεάν τα έξοδα αντικαταβολής και δώρο τα μεταφορικά έξοδα των 4 πρώτων κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 4 κιλών υπάρχει χρέωση 0,90€ ανά κιλό.
  • 👉 κάτω των 40€ τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για τις παραγγελίες αυτές τα έξοδα αποστολής είναι 2,30€ για τα 2 πρώτα κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 0,90€ ανά κιλό.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών (εφόσον δεν είναι δωρεάν) πριν την χρέωσή σας, στο καλάθι σας και στο ταμείο (checkout) της παραγγελίας σας. Για αποστολή δεμάτων μεγάλου βάρους καθώς και σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει κάποιον άλλο τρόπο αποστολής προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη.


Αποστολή στο Εξωτερικό (Ε.Ε. εκτός Κύπρου)

Η αποστολή των προϊόντων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνεται με την εταιρία DHL με ελάχιστα μεταφορικά έξοδα και αναμενόμενο χρόνο παράδοσης 4-8 εργάσιμες ημέρες (για την οικονομική υπηρεσία - οδική μεταφορά). Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη, προς το παρόν, για τις χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία. Τα έξοδα υπολογίζονται με βάση το βάρος / όγκο (το μεγαλύτερο από τα δυο) του δέματος.

Προσφορά του bioisland.gr για ελάχιστα μεταφορικά με DHL ECONOMY

👉 για βάρος δέματος 5kg μεταφορικά 10,70€

👉 για βάρος δέματος 6Kg εως 20Kg επιπλέον χρέωση μόνο 0,45€/kg (ανά κιλό)

👉 για βάρος δέματος λιγότερο από 5kg τα μεταφορικά είναι 12,80€

* Για μεγαλύτερες παραγγελίες ή οποιαδήποτε απορία/παρατήρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

Η μεταφορά αλκοολούχων ποτών δεν επιτρέπεται με DHL.

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Προσφέρεται και η υπηρεσία DHL EXPRESS, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-4 εργάσιμες ημέρες και ανάλογα τη χώρα, αλλά με μεγαλύτερα μεταφορικά έξοδα που εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο του δέματος. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία DHL ECONOMY ή EXPRESS και να δείτε τη χρέωση της κάθε υπηρεσίας όταν εισαγετε τα στοιχεία σας στο ταμείο (checkout).

Αφού η παραγγελία σας παραδοθεί στην DHL, θα σας ενημερώσουμε για τον κωδικό αποστολής και μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάστασή της στο Αναζήτηση Αποστολής DHL.


Αποστολή στην Κύπρο

Η αποστολή των προϊόντων στην Κύπρο γίνεται:

  • είτε με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS Courier με την υπηρεσία ACS Cyprus Economy (EC-Economy) για οικονομικά μεταφορικά,
  • είτε με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier με την υπηρεσία Fast Parcel Cyprus, αεροπορικώς.

Cyprus Economy (EC-Economy) από την ACS

Η υπηρεσία περιλαμβάνει ακτοπλοϊκή μεταφορά προς την Κύπρο κι αφού η παραγγελία σας παραδοθεί στην ACS Courier, θα σας ενημερώσουμε για τον κωδικό αποστολής και μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάστασή της στο Αναζήτηση Αποστολής ACS ή τηλεφωνικά στο +30 210 81 90 000. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται 5 εως 7 ημέρες από την αναχώρηση του πλωτού μέσου για Κύπρο. Η αναχώρηση εκτελείται μία με δύο φορές την εβδομάδα. Συνεπώς ο τελικός χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει από 6 εως 14 εργάσιμες μέρες.

Ο υπολογισμός μεταφορικών της υπηρεσίας EC-Economy γίνεται με βάση το βάρος ή τον όγκο του δέματος. Στην περίπτωση που ο όγκος είναι μεγαλύτερος από το βάρος στον οποίο αντιστοιχει, ο υπολογισμός είναι ογκομετρικός. Για το βάρος ισχύει:

👉 Για παραγγελίες εως 4 κιλά τα μεταφορικά είναι 12,70€

👉 Για παραγγελίες εως 9 κιλά τα μεταφορικά είναι 18,70€

👉 Για παραγγελίες εως 14 κιλά τα μεταφορικά είναι 24,70€

Σε κάθε περίπτωση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, προκειμένου να σας προτείνουμε βέλτιστα μεταφορικά και να παρέχουμε λύση που να συμφέρει, για τα προιόντα που επιθυμείτε.

Fast Parcel Cyprus από τα ΕΛΤΑ Courier

Η υπηρεσία περιλαμβάνει αεροπορική μεταφορά και χρόνο παράδοσης 2 - 5 εργάσιμες ημέρες, κι αναλόγως την ώρα που πραγματοποιείται η παραγγελία. Για απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να φτάσει εως 6 εργάσιμες ημέρες.

👉 Για παραγγελίες άνω των 39,99€ τα έξοδα αποστολής είναι 17,50€ για τα 2 πρώτα κιλά και 2,60€ για κάθε επιπλέον κιλό.

👉 Για παραγγελίες κάτω των 40€ τα έξοδα αποστολής είναι 18,00€ για τα 2 πρώτα κιλά και 3,00€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Αφού η παραγγελία σας παραδοθεί στα ΕΛΤΑ Courier, θα σας ενημερώσουμε για τον κωδικό αποστολής και μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάστασή της στο Αναζήτηση Αποστολής


Η Επιχείρησή μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή σε τυχαία γεγονότα ή σε γεγονότα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Επίσης λάβετε υπόψη ότι στόχος μας είναι η αποστολή όλων των παραγγελιών το συντομότερο δυνατόν. Οι χρόνοι παράδοσης είναι εκτιμώμενοι και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ενδεικτικά εκκινώντας από την ημερομηνία αποστολής. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν και να ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειες της καθυστέρησης. Ελάχιστη παραγγελία 10€.