ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τρόποι πληρωμής

Η τιμολόγηση των χρηστών - πελατών γίνεται με απόδειξη λιανικής, παραδοτέα κατά την παράδοση-παραλαβή του αγαθού. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την χρέωση πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένης Κάρτας ή αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή στο κατάστημα. 

  • Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη Κάρτα

Στη περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένης Κάρτας τύπου Visa, MasterCard και Maestro οποιασδήποτε ελληνικής ή ξένης τράπεζας αυτό θα πραγματοποιηθεί με αυτόματη μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον της Υπηρεσίας ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς. Ως συνέπεια συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της. Δεν ευθυνόμαστε για τις πολιτικές και τη λειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς. Επιβεβαιώνετε ότι η πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη Κάρτα που χρησιμοποιείται είναι δική σας ή ότι έχετε ειδική εξουσιοδότηση από τον κάτοχο της πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένης Κάρτας για να την χρησιμοποιήσετε. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών / χρεωστικών /  προπληρωμένων Καρτών υπόκεινται σε ελέγχους επαλήθευσης και εξουσιοδότησης από τον εκδότη της κάρτας. Στη περίπτωση που ο εκδότης της Κάρτας σας αρνηθεί να εξουσιοδοτήσει την πληρωμή στην Επιχείρησή μας, δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή μη παράδοση.

  • Άμεση πληρωμή με κάρτα μέσω Viva Payments (πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη Κάρτα)

Άμεση πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη Κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Viva Payments. Δέχεται κάρτες τύπου Visa, MasterCard, Maestro, AMEX,  κτλ. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας απευθείας στο ενσωματωμένο περιβάλλον της Viva χωρίς ανακατεύθυνση και πραγματοποιείτε την παραγγελία σας. Το περιβάλλον αυτό εφαρμόζει το πρότυπο PCI DSS Level 1 και οι πληρωμές προστατεύονται με την υπηρεσία 3D-Secure για ενισχυμένη ασφάλεια και ισχυρό έλεγχο ταυτότητας στις διαδικτυακές συναλλαγές σας, εφόσον το υποστηρίζει η κάρτα σας. Δεν ευθυνόμαστε για τις πολιτικές και τη λειτουργία της Viva Payments. Επιβεβαιώνετε ότι η πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη Κάρτα που χρησιμοποιείται είναι δική σας ή ότι έχετε ειδική εξουσιοδότηση από τον κάτοχο της πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένης Κάρτας για να την χρησιμοποιήσετε. Οι κάτοχοι πιστωτικών / χρεωστικών /  προπληρωμένων Καρτών υπόκεινται σε ελέγχους επαλήθευσης και εξουσιοδότησης από τον εκδότη της κάρτας. Στη περίπτωση που ο εκδότης της Κάρτας σας αρνηθεί να εξουσιοδοτήσει την πληρωμή στην Επιχείρησή μας, δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή μη παράδοση.

  • Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

Στην περίπτωση που επιλέξετε τραπεζική κατάθεση, εφόσον προκύψουν έξοδα μεταφοράς χρημάτων, αυτά επιβαρύνουν τον πελάτη είτε πρόκειται για αγορά είτε για επιστροφή προϊόντος. Ακόμη, αν καταθέσετε χρήματα σε τραπεζικό μας λογαριασμό θα πρέπει να συμπεριλάβετε στην αιτιολογία της κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας σας όπως προκύπτει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και το ονοματεπώνυμό σας. Επιπλέον, θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης, εντός (2) δύο εργάσιμων ημερών στο email: [email protected], ώστε να ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας σας. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας. Η παραγγελία αποστέλλεται αφού πραγματοποιηθεί η σχετική τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

Στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών

Αριθμός Λογαριασμού: 5709094471874

IBAN: GR7101727090005709094471874

Δικαιούχος: ΚΟΝΤΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Αριθμός Λογαριασμού: 41563548829

IBAN: GR1501104150000041563548829

Δικαιούχος: ΚΟΝΤΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Εάν η κατάθεση γίνει μέσω της ίδιας τράπεζας στην οποία ανήκει και λογαριασμός της Επιχείρησής μας, αποφεύγονται οι επιβαρύνσεις από τις προμήθειες που θέτουν οι τράπεζες. Εάν η τραπεζική κατάθεση γίνει διατραπεζικά ο πελάτης οφείλει να καταβάλει το ποσό της παραγγελίας του καθώς και να χρεωθεί ΟΛΑ τα επιπλέον έξοδα συν προμήθειες της διατραπεζικής συναλλαγής.

  • Πληρωμή στο κατάστημα

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στη Μυτιλήνη, πέραν των παραπάνω τρόπων, μπορείτε να πληρώσετε επιτόπου με κάρτα ή μετρητά, χωρίς καμία επιβάρυνση. Η διεύθυνση του καταστήματος είναι Οδυσσέα Ελύτη 20 στο πάρκινγκ Μυτιλήνης και το τηλέφωνο επικοινωνίας 2251 306790.

  • Πληρωμή με αντικαταβολή στον διανομέα κατά την παράδοση του δέματος (για Ελλάδα)

Στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή υπάρχει επιβάρυνση 1,80€ με ΕΛΤΑ Courier. Με ACS Courier η επιβάρυνση της αντικαταβολής είναι 2,00€.

  • Πληρωμή μέσω IRIS payments

Στην περίπτωση που επιθυμείτε μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω IRIS payments.