Οι παραγωγοί του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μανταμάδου στο νησί της Λέσβου, με δικό τους μόχθο και με πολύ μεράκι και αγάπη γι’αυτό που κάνουν, παράγουν υψηλής ποιότητας γάλα το οποίο συλλέγουν και συγκεντρώνουν σε δικό τους τυροκομείο. Ένα απο τα προϊόντα που παράγουν είναι το Νωπό βούτυρο, το οποίο παρασκευάζεται από το “καϊμάκι” δηλαδή την κορυφή του γάλακτος και έχει ελαφριά γεύση και λευκό χρώμα. Χρησιμοποιήστε το πάνω στο ψωμί σας με μαρμελάδα ή μέλι, ή αξιοποιήστε το στις συνταγές σας.
Διατίθεται σε πλαστικά δοχεία (τάπερ) των 500γρ.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.