Ο Ευστάθιος Ι. Βαρβαγιάννης έφτασε στο Πλωμάρι της Λέσβου γύρω στα 1860, φορτωμένος με την εμπειρία και τη γνώση της απόσταξης από την Οδησσό της Ρωσίας και ξεκίνησε την παραγωγή ενός ποιοτικού ούζου. Στα χρόνια που πέρασαν, πέντε γενιές της οικογένειας Βαρβαγιάννη ακολούθησαν την πορεία που χάραξε ο ίδιος. Σεβόμενοι την παράδοση, με μεράκι και αγάπη για το ούζο και με αγνά φυσικά υλικά έχουν καταφέρει σήμερα να φέρνουν στο τραπέζι μας 5 διαφορετικά είδη ούζου. Το πράσινο ούζο Βαρβαγιάννη 42%, έχει ελαφριά γεύση και πλούσιο άρωμα, ένα απαλό ούζο από αυστηρά επιλεγμένα αγνά υλικά και το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου.
Μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο ή με την προσθήκη νερού και πάγου. Συνοδεύστε το ιδανικά με ορεκτικούς μεζέδες από τη Λέσβο όπως ελιές, παστές σαρδέλες Καλλονής, λαδοτύρι σαγανάκι, ψητό χταπόδι και ντόπια θαλασσινά και ταξιδεύστε νοητά στο υπέροχο αυτό νησί.
Διατίθεται σε μπουκάλι των 200ml και 700ml.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.