Βιολογικές Μυτιληνιές ελιές από το αγρόκτημα Τεπές στη Γέρα της Λέσβου. Στο οικογενειακό αγρόκτημα καλλιεργούνται με βιολογικές πρακτικές πάνω από δυο χιλιάδες αιωνόβια ελαιόδεντρα. Ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής βρώσιμων ελιών από διάφορες συνταγές που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά, οι καλλιεργητικές τεχνικές και η φυσική μέθοδος κατά την διαδικασία της μεταποίησης και συσκευασίας έχουν ως αποτέλεσμα την ιδιαίτερη και μοναδική τους γεύση. Η ποικιλία τους είναι η κολοβή Λέσβου ενώ υπερέχουν σαν τρόφιμο, γιατί έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε Βιταμίνες Α και Ε, καθώς και σε σίδηρο και κάλιο.
ΑΚΟΜΗ οι βιολογικεσ ελιεσ TEPES ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗ
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.